Vukašinović: Veoma sam srećan zbog trijumfa u Lučanima, ovo je pobeda za Stanojevića

Savo Milošević će sutra biti zvanični predstavljen kao novi trener Partizana

29.09.2024. 19:51
  • Podeli:
branko vukašinović, Dusan Milenkovic ATAImages 01, septembar, 2024, Beograd-66f9924b6b42c.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Pomoćni trener fudbalskog kluba Partizan Branko Vukašinović izjavio je večeras da je veoma srećan zbog trijumfa u Lučanima i dodao da pobedu protiv ekipe Mladosti posvećuje nekadašnjem treneru "crno-belih" Aleksandru Stanojeviću. Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Lučanima ekipu Mladosti 3:1 u meču 10. kola SLS. 

Vukašinović je bio na klupi Partizana, pošto je Stanojević ranije ove nedelje podneo ostavku.

"Obzirom na veličinu kluba u kom se nalazimo, to je samo blaga stabilizacija, iako je ova pobeda izvojevana na muški način, kvalitetnom igrom, i u ofanzivnom i u defanzivnom aspektu", rekao je Vukašinović posle meča za TV Arenasport.

Savo Milošević će sutra biti zvanični predstavljen kao novi trener Partizana.

"U svakom slučaju je novi list za Partizan. Novi trener, novi list. Ako bude doneo ono što je ranije Partizanu, biće dobro, ja se nadam da hoće", dodao je Vukašinović.

On je rekao da je veoma srećan zbog pobede u Lučanima.

"Pobedio sam ovu utakmicu na Stanojevićeve karte. 'Handirao' sam na njegove karte. Iako znam da on ovo ne voli, može da se protumači i kao patetika: 'Sale pozdrav, ova pobeda je namenjena tebi'", rekao je Vukašinović.

On je na kraju dodao da je dogovor da ostane u novom stručnom štabu Partizana.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()