Vulićević pred večiti derbi: Ozbiljan vetar u leđa ekipi koja bude pobedila

Matematički neće ništa odrediti, kaže bivši igrač Partizana

17.12.2023. 19:00
  • Podeli:
Zvezda Partizan vječiti derbi_Profimedia-6401be5343241.webp Foto: Profimedia

Sva fudbalska pažnja u Srbiji usmerena je na poslednji meč u jesenjem delu sezone, odnosno nadoknadu 9. kola - večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će se odigrati u sredu 20. decembra od 18 časova.

Bivši fudbaler Partizana Miroslav Vulićević izneo je, za Tanjug TV, svoja očekivanja o 171. derbiju. Po njemu ovaj derbi matematički neće odrediti šampiona Srbije.

"Svaka utakmica nosi tri boda. Ali derbi vam onako malo trasira taj put prema tituli. Derbi je ta inicijalna kapisla koja može da vas vine, koja vam da vetar u leđa, posle kojeg obično ekipe uđu u neku dobru sferu. Jer derbi je derbi. Možete vi da gledate, da vam pričaju ali dok vi to ne osetite, dok niste izašli na teren, ne znate šta je derbi. Dok vi ne osetite kao igrač na svojoj koži, to je nemerljivo. I onda sa te strane, derbi može da bude ozbiljan vetar u leđa ekipi koja dobije. Matematički neće sigurno odrediti šampiona", izjavio je Vulićević.

Vulićević dodaje da na domaćem terenu Partizan sigurno dolazi do pobed.

"Zadnjih par utakmica Partizan ima mali pad što se tiče rezultata, nisu baš adekvatni. Ali na našem terenu mislim da je to pobeda Partizana", izjavio je Vulićević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()