Za njih nema produžetka ugovora: Bajern ostaje bez dvojice igrača

Obojica igrača stigli su u Bajern u zimskom prelaznom roku

30.06.2023. 17:29
  • Podeli:
Tan2023-05-0620151388_7 žoao kanselo Marcus Brandtdpa via AP-649ef415de3f5.webp Foto: Tanjug/Marcus Brandt/dpa via AP

Čelnici fudbalskog kluba Bajern objavili su danas na zvaničnom sajtu da Žoao Kanselo i Dejli Blind nisu više članovi tog kluba. 

Kanselo (29) je zimus doveden na pozajmicu iz Mančester Sitija, a u Bajernu su odlučili da ne otkupe njegov ugovor. 

Portugalac se tako zvanično vraća u redove šampiona Evrope, ali se očekuje da brzo napusti "građane" jer trener Pep Gvardiola više ne računa na njega. 

Blind (33) je u Bajern stigao takođe zimus, kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa čelnicima Ajaksa. 

Holanđanin je potpisao ugovor do kraja sezone i nije mu ponuđen novi, pa je ponovo slobodan u izboru nove sredine. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()