Zahid pred svoj prvi srpski derbi: Jedva čekam da osetim atmosferu

Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu, kaže golgeter Partizana

23.09.2023. 12:45
  • Podeli:
Gajas Zahid_FKP-64e61a65e16ef.webp Foto: FK Partizan

Partizan je u Superligi Srbije upisao još jednu pobedu i odmah posle osvojena tri boda počeo da se sprema za derbi sa Crvenom zvezdom, koji se igra u narednom kolu domaćeg prvenstva. 

Posle trijumfa u Pančevu, protiv Železničara (2:1), jedan od novajlija u crno-belim timu Gajas Zahid raduje se predstojećem meču u Beogradu, naročito ako se uzme u obzir to da je on baš u naletu dobre forme:

"Ćutimo i radimo. Derbi je derbi i biće teška utakmica. Biće mnogo borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i na kraju pobediti", rekao je strelac pobedonosnog gola za Partizan u Pančevu.

Crno-beli su u seriji od šest pobeda u Superligi i sa četiri boda više dočekaće Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju (sreda, 19 sati).

"Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih mnogo do sada, znam šta nose sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti", istakao je Zahid za klupski sajt.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()