Žan Filip Kraso pojačao Crvenu zvezdu: Jedva čekam da zaigram pred Delijama

Novajlija u Beogradu jedva čeka da upozna grad i saigrače

20.06.2023. 20:52
  • Podeli:
Žan Kraso-6491f54d73c0b.webp Foto: FK Crvena zvezda

Dosadašnji fudbaler Sent Etjena Žan Filip Kraso (25) potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je beogradski klub.

Kraso igra na poziciji napadača, a zvanično je prvo pojačanje crveno-belih u letnjem prelaznom roku. On je prošle sezone u dresu Sent Etijena postigao 17 golova na 35 utakmica i zabeležio je 12 asistencija.

"Tek sam u ponedeljak uveče stigao u Beograd, tako da sam još pod utiscima i nisam stigao da obiđem grad. Veoma sam srećan što sam ovde, jedva čekam da počnem sa treninzima i da radim ono što znam, a to je da igram fudbal. Za Zvezdu znam, čuo sam i ranije, svestan sam veličine kluba, kao i navijača koji su fantastični. Jedva čekam da zaigram pred njima. Da dođem, osim navijača koji su sjajni, presudilo je i to što imam mogućnost da postanem šampion sa Zvezdom, to mi je izuzetno bitno, volim da pobeđujem", istakao je Kraso na konferenciji za medije.

Dodaje da ne oseća nikakav pritisak zbog dolaska u Srbiju.

"Nema pritiska, igrao sam velike utakmice u Francuskoj, napadao sam i PSŽ. Tako da, ovo je više motiv, a ne pritisak da se što bolje pokažem u Ligi šampiona i zaigram za Zvezdu. Što se broja tiče, 17 i 7 mi se prepliću i kroz karijeru i kroz život. U Sent Etjenu sam nosio 17, tako da sam zato izabrao i u Zvezdi taj broj", konstatovao je francuski napadač.

Reprezentativac Obale Slonovače je pored Sent Etjena igrao za drugi tim Lorijena, Šilitighajm, Epinal, Le Man i Ažaksio.

Za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao je šest utakmica i postigao je dva gola.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()