Zaneti: Lukaku nas je izdao, razočarani smo

Belgijski fudbaler je odbio ponudu Intera, pošto je izjavio da želi da nastavi karijeru u Juventusu

09.08.2023. 10:27
  • Podeli:
Romelu Lukaku-1667303258711.webp Foto: Profimedia

Potpredsednik Intera Havijer Zaneti izjavio je danas da je razočaran odlukom belgijskog fudbalera Romelua Lukakua da počne pregovore sa Juventusom, prenosi Gazeta delo Sport.

Lukaku je fudbaler Čelsija, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Interu. On je bio član milanskog kluba od 2019. do 2021, a onda je prešao u ekipu sa "Stamford bridža".

Belgijski fudbaler je odbio ponudu Intera, pošto je izjavio da želi da nastavi karijeru u Juventusu.

"Lukaku nas je izdao, razočarani smo. Očekivali smo potpuno drugačije ponašanje Romelua - kao profesionalca, ali i kao čoveka", rekao je Zaneti.

Italijanski mediji podsećaju da je Belgijanac ranije izjavio da nikada ne bi igrao za Juventus, pošto su ga navijači torinskog kluba prošle sezone vređali na rasnoj osnovi.

Lukaku je navodno dogovorio trogodišnji ugovor sa Juventusom, ali se čeka dogovor klubova. Juventus želi da u Čelsi pošalje srpskog fudbalera Dušana Vlahovića u zamenu za Lukakua, ali i traži od londonskog kluba 40 miliona evra.

Lukaku (30) je prošle sezone za Inter odigrao 37 utakmica i postigao je 14 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()