Lazetić sprema taktiku za Zvezdu: Ako bude potrebno parkiraćemo dva autobusa

Sudar druge i treće ekipe prvenstva Srbije

01.03.2024. 11:59
  • Podeli:
lazetić tanjug ap-6568f142c3fd8.webp Foto: Tanjug/Ap/Tom Weller

Trener TSC-a Žarko Lazetić pred utakmicu sa Crvenom zvezdom govorio je pohvalno o narednom protivniku kao i o tome kako se priprema za taj duel, potom je otkrio kako će njegovi izabranici igrati tokom meča, pa naglasio da će se braniti sa svih 10 igrača ako za to bude postojala potreba, kao i da će pokušati da se nametne u napadu.

Fudbaleri TSC-a u subotu 2. marta od 16 časova na "TSC Areni" dočekuju ekipu Crvene zvezde u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Protiv Zvezde je najveća utakmica

"Najveća moguća utakmica koju možete u poslednje vreme da odigrate u Srbiji je protiv Crvene zvezde. Jedva čekamo. To je za nas veliki motiv i prilika da ponovo igramo sa njima. Očekujem dobru utakmicu sa naše strane, mislim da smo u dobrom momentu, uzeli smo devet bodova iz tri utakmice, što nam je i bio clji. Iz kola u kolo smo unapređivali igru i bili sve bolji", rekao je Lazetić i dodao da zna kako će Zvezda igrati.

"Očekujem da, ako bude trebalo da se branimo, da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa da parkiramo. A kad budemo napadali želećemo da se nametnemo, želećemo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo", najavio je Lazetić.

Milojević se pedantno sprema za svakog protivnika

"U poslednje tri utakmice se videlo da Zvezda golove postiže na različite načine i da im je uspelo da implementiraju novine u igru. Pedantno spremaju svaku utakmicu, drugačije pristupaju timovima, adaptiraju se i prilagođavaju protivniku. Za nas je predstojeći meč veliki motiv i prilika koju jedva čekamo", rekao je Lazetić i dodao:

"Trenirali smo izvanredno, imali smo dva dobra defanzivna treninga što je veoma važno pred meč sa Zvezdom. Verujem da ćemo se uspešno braniti, ali pre svega ćemo želeti da napadamo da imamo loptu u posedu i nametnemo svoju igru. Protiv Zvezde je to uvek komplikovanije, nadam se da nas pun stadion i značaj utakmice neće sputati, već motivisati da pokažemo ono najbolje što znamo", objasnio je Lazetić.

"Zadovoljan sam timom, načinom na koji se nose sa pritiscima. Pred sebe smo, u ovoj polusezoni, postavili mnogo visokih ciljeva. Ovo nam je velika prilika i mada se pripremamo kao i za svaki drugi duel i želimo da budemo najbolji mogući pa da vidimo za šta je to dovoljno protiv sjajne Crvene zvezde", zaključio je Lazetić.

Zvezda i Partizan su pred svaku utakmicu favoriti, ali je Lazetić naglasio kako bi voleo da bez obzira na to, da fokus ove bude samo na fudbalu i na igračima.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()