Zašto Kanga nije igrao derbi protiv Partizana?

Milojević otkrio razlog

25.04.2024. 10:17
  • Podeli:
Gelor Kanga-1665400875568.webp Foto: FK Crvena zvezda

Za mnoge navijače Crvene zvezde predstavljalo je iznenađenje to što su pred derbi u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana videli da u sastavu crveno-belih nema Gelora Kange.

Gabonac je prethodna dva duela večitih rivala u šampionatu bio starter, u prošlom je čak bio i strelac sa bele tačke, dok je u sredu veče celo vreme sedeo na klupi.

A zašto, pitanje je na koje je Vladan Milojević dao odgovor.

"Ovo je samo taktička postava. Kanga je nama jedan od najbitnijih igrača. Kod mene su svi standardni i oni to znaju. Nisam rob imenima, sve zavisi od toga kako se pripremimo i analiziramo, tako da smo želeli da imamo dva boka, kao i Ivanića i Stamenića, koji su igrali "boks tu boks", a Kanga je dobio malo predaha za nastavak sezone."

Kada je u pitanju nastavak sezone, Zvezda u nedelju gostuje Vojvodini - ekipi s kojom će 23. maja igrati finale Kupa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()