Zaustavno vreme donelo tri boda: Vojvodina savladala TSC na "Karađorđu"

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 50 bodova, 10 manje od trećeplasiranog TSC-a.

14.04.2024. 19:09
  • Podeli:
fk vojvodina-661c0db205007.webp Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine savladali su TSC- 3:2 (2:0) u utakmici 30. kola Superlige Srbije.

Novosađani su na poluvremenu vodili golovima Dejana Zukića u devetom i Normana Kembela u 44. minutu, ali su Ifet Đakovac u 49. i Saša Jovanović u 79. minutu doneli izjednačenje.

Ipak, Njegoš Petrović je u 90+5. minutu postigao gol za prvi trijumf protiv TSC-a na "Karađorđu".

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 50 bodova, 10 manje od trećeplasiranog TSC-a.

Iznenađenje u Kruševcu

Istovremeno, poslednjeplasirani Radnik iznenadio je Napredak u Kruševcu 2:0, golovima Harisa Hajdarevića u 11. i Borka Duronjića u 88. minutu.

Napredak je osmi sa 39 bodova i igraće u plej-ofu, dok će Radnik kao poslednji u plej-aut sa 17 bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()