Zbog bezbednosne situacije odloženi svi mečevi Superlige u subotu

Kako prenose beogradski mediji ovaj potez došao je na zahtev MUP-a Srbije, koji su morali da usvoje nadležni iz Zajednice superligaša.

14.09.2022. 15:40
  • Podeli:
fudbal pixabay nogomet.jpg Foto: Pixabay

Superliga Srbije saopštila je da u subotu, 17. septembra neće biti odigran nijedan meč 12. kola nacionalnog fudbalskog prvenstva.

Kako prenose beogradski mediji ovaj potez došao je na zahtev MUP-a Srbije, koji su morali da usvoje nadležni iz Zajednice superligaša.

U petak će po planu biti odigran meč u Kragujevcu od 16 sati između Radničkog i novosadske Mladosti

U Lučanima će se tri sata kasnije sastati Mladost - TSC. Ovaj duel je trebalo da bude odigran u subotu.

Voždovac i Čukarički će igrati u nedelju od 13 sati umesto u subotu, dok je meč između Vojvodine i Javor takođe pomeren za nedelju, ali za 17 sati.

Crvena zvezda i Napredak će prema ranijem rasporedu igrati u nedelju od 17 časova, a dva sata kasnije će se sastati Radnik i Partizan u Subotici.

Mečevi Kolubara - Novi Pazar i Radnički (N) - Spartak biće odigrani u ponedeljak umesto u nedelju. 

Kolubara i Novi Pazar će igrati od 17 sati, a dva sata kasnije u Nišu će se sastati Radnički i Spartak.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()