Zbog ubistva navijača UEFA odložila utakmicu AEK - Dinamo

Uprkos zabranama hrvatski navijači su došli u Atinu

08.08.2023. 10:33
  • Podeli:
aek dinamo twitter 22-64d1f8c6b2147.webp Foto: Twitter

Utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, između AEK i Dinama, koja je trebalo da se odigra u utorak uveče u Atini odlaže se zbog ubistva navijača domaćeg kluba, odluka je UEFA.

Noć pred utakmicu, u sukobu navijača dva tima, tokom ulične tuče preminuo je jedan navijač AEK-a nakon sukoba sa Bed Blu Bojsima. 

Prema poslednjim informacijama šest osoba je završilo u bolnici, a 96 osoba je uhapšeno, od čega 82 Hrvata.

Uprkos zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama 3. kola kvalifikacija Lige šampiona, između aktuelnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, deo navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atinu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()