Žiru saopštio da napušta Milan: Francuz bi mogao da zaigra uz zemljaka Uga Lorisa

Napadač Milana je najbolji strelac reprezentacije Francuske svih vremena sa 57 golova na 131 utakmici

13.05.2024. 23:38
  • Podeli:
olivije žiru, 5 maj 2024 - profimedia-66426c162c840.webp Foto: Profimedia

Francuski fudbalski reprezentativac Olivije Žiru izjavio je danas da će na kraju sezone da napusti Milan, saopštio je italijanski klub. 

"Sledeće dve utakmice biće moje poslednje u dresu Milana. Moja karijera će se nastaviti u MLS-u. Veoma sam ponosan na sve što sam uradio u Milanu tokom tri sezone, zauvek će ostati u mom srcu", rekao je Žiru koji je u dresu "roso-nera" za tri sezone osvojio jednu titulu prvaka Italije.

Spekuliše se da će Žiru da pređe u Los Anđeles galaksi, u kojem igra njegov sunarodnik Ugo Loris.

Napadač Milana je najbolji strelac reprezentacije Francuske svih vremena sa 57 golova na 131 utakmici, osvojio je Svetsko prvenstvo 2018, dok je 2016. godine igrao finale Evropskog prvenstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()