Živković doneo važnu pobedu PAOK-u nakon preokreta

Srbin opet briljira

12.11.2023. 20:15
  • Podeli:
andrija živković, fk PAOK, 8 okt 2023 - AP Photo Giannis Papanikos Tanjug (1)-6547fb841d690.webp Foto: AP Photo/Giannis Papanikos/Tanjug

Fudbaleri PAOK-a pobedili su danas na svom terenu ekipu Panetolikosa rezultatom 2:1 u meču 11. kola Superlige Grčke.

Panetolikos je poveo golom Pedra Silve Torehona u 20. minutu. Izjednačenje domaćem timu doneo je Mbvana Samata u 26. minutu. 

Pobedu PAOK-u doneo je srpski reprezentativac Andrija Živković u 36. minutu. Živković je bio starter u domaćoj ekipi, a zamenjen je u 90. minutu.

Srpski golman Živko Živković sedeo je na klupi za rezerve u ekipi PAOK-a.

PAOK se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 23 boda, a u narednom kolu gostovaće Panseraikosu. Panetolikos je pretposlednji na tabeli sa šest bodova, a u narednom kolu gostovaće Olimpijakosu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()