Živković rasplakao komentatora: Grk zbog emocija nije mogao da završi prenos

Fudbal istom jačinom izaziva i tugu i radost

15.03.2024. 13:14
  • Podeli:
Andrija Živković-65f43b82910ec.webp Foto: P Photo/Giannis Papanikos/Tanjug

Grci kada slave nemaju kočnice u puštanju emocija. Tako je bilo i na stadionu "Tumbas" u Solunu, kada je PAOK uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka protiv Dinama i ubedljivom pobedom od 5:1 obezbedi mesto u četvrtfinalu Lige konferencije.

O tome kakve su reakcije bile videi se najbolje video snimak komentatora koji je tokom prenosa uživo briznuo u plač od sreće. Radost je doneo, u 88. minutu, poslednjim golom na utakmici baš Andrija Živković

Grk, od naboja emocija, nije mogao da nastavi da komentariše meč. 

Andrija Živković je bio strelac iz penala i svojim golom je odklonio svaku dalju bojazan da PAOK neće proći dalje. Da je Dinamo dao gol u finišu, pre Živkovićevog pogotka, rezultat 4:2 bi odveo meč u produžetke.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()