Zlatko Dalić kreće na hodočašće: Izazov stotinu kilometara dug

Selektoru Hrvatske nije ovo prvi put

07.04.2024. 18:36
  • Podeli:
Dalic zamisljen Arg_Reuters-6398ebfaeea09.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić (57) ponovo je krenuo na hodočašće u Međugorje.

Dalić će iz rodnog Livna otići do svetišta u Međugorju, a dužina puta koji će preći peške iznosi 120 kilometara.

Dalićeva fotografija je osvanula na Facebook stranici sela Podhum, a u objavi su mu poželeli srećan put.

Dalić već godinama hodočasti, a ranije je već prelazio put od 120 kilometara peške nakon što je Hrvatska ostvarivala svoje najveće fudbalske uspehe.

Dalić je često u svojim izjavama isticao koliko mu religija znači u životu, a rekao je i da tokom utakmica u džepu nosi sebi važnu krunicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()