Žreb za Ligu konferencija: Utakmice visokog rizika u Atini i Istanbulu

Fjorentina ima čemu da se nada

15.03.2024. 14:40
  • Podeli:
Fudbaleri Olimpijakosa-65d851c370cf1.webp Foto: Zsolt Szigetvary/MTI via AP/Tanjug

Žreb za četvrtfinale Lige konferencija doneo je dosta zanimljivih utakmica 11. aprila i sedam dana kasnije. 

Žestoki dueli igrače se između Olimpijakosa i Fenerbahčea u Atini i Istanbulu, pa će i utakmice između grčkog i turskog tima biti okarakterisane kao mečevi visokog rizika zbog netrpeljivosti navijača.  

Kuglice su spojile i Engleze i Francuze, pa će Aston Vila i Lil odmeriti snage, dok će Klub Briž morati u Solun na gostovanje PAOKU, a Fjorentina u Češku Viktoriji Plzen

Čini se da je na ovom žrebu najbolje prošla ekipa iz Firence, ali na terenu je sve moguće pa i iznenađenja. 

Parovi:
Klub Briž - PAOK
Olimpijakos - Fenerbahče
Aston Vila - Lil
Viktorija Plzen - Fjorentina

Što se polufinala tiče, odlučeno je da to izgleda ovako:
Aston Vila/Lil - Olimpijakos/Fenerbahče
Vitorija Plzen/Fiorentina - Klub Briž/PAOK


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()