Žreb za polufinale Kupa Srbije: U utorak će biti poznati parovi

Plasman među četiri najbolja tima u nacionalnom Kupu obezbrdili su Crvena zvezda, TSC, Čukarički i Vojvodina

05.05.2023. 14:11
  • Podeli:
kup srbije fss-6454f266adad7.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Žreb za parove polufinala Kupa Srbije biće održan u utorak 9. maja od 13 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

Plasman među četiri najbolja tima u nacionalnom Kupu obezbrdili su Crvena zvezda, TSC, Čukarički i Vojvodina. 

Prilikom žreba neće biti povlašćenih timova, a na isti način biće određivano i domaćinstvo u tim susretima.

U polufinalnim duelima, koji su na programu 17. maja, u slučaju nerešenog ishoda odmah će biti izvođeni jedanaesterci.

U finalnom meču, ukoliko pobednik ne bude bio poznat posle 90 minuta, biće najpre igrani produžeci, a ako ni tada ne bude bilo pobednika, o trofeju će odlučivati jedanaesterci.

Pobednik Kupa Srbije steći će pravo igranja u plej-ofu za Ligu Evrope i imaće obezbeđenu jesen u Evropi, makar u Ligi konferencije, ako ne prođe u Ligu Evrope. Ukoliko Kup osvoji Crvena zvezda ili neko ko Superligu završi kao drugi na tabeli, onda će u plej-of za Ligu Evrope ići trećeplasirani tim iz Superlige.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()