Zvanično: Barselona se zahvalila trojici igrača

Rekonstrukcija tima iz Katalonije

30.06.2024. 15:41
  • Podeli:
barselona-65eb42056b60d.webp Foto: AP Photo/Joan Monfort

Fudbalski klub Barselona sprema tim za narednu sezonu, a klub iz Katalonije se zvanično zahvalio trojici igrača.

Za Barselonu u narednoj sezoni neće igrati Markos Alonso, te Žoao Feliks i Žoao Kanselo.

Kada je reč o Alonsu, njemu je danas i zvanično istekao ugovor, a španski mediji prenose da će se najverovatnije preseliti u Atletiko Madrid.

Što se tiče Kansela i Feliksa, koji su protekle sezone igrali na pozajmicama za Atletiko i Mančester siti, klub je rešio da ih ne zadrži.

"Barselona im se zahvaljuje na posvećenosti i želi im sve najbolje u budućnosti", stoji na sajtu kluba sa Kamp Nou stadiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()