Zvanično: Partizan predstavio novo pojačanje, ugovor potpisan na četiri godine

On bi trebalo da bude prvi izbor trenera Stanojevića na levoj strani

02.07.2024. 15:14
  • Podeli:
jurcevic-6684048736769.webp Foto: FK Partizan

Danas je ekipu Partizana i zvanično pojačao Mario Jurčević.

Radi se po levom beku, igraču koji je prošle sezone igrao za Apolon sa Kipra gde je odigrao 28 mečeva, postigao je dva gola i dodao tri asistencije.

Ugovor je potpisao na četiri godine i uzeo je broj 32.

On bi trebalo da bude prvi izbor trenera Stanojevića na levoj strani gde je još i Aranđel Stojković za kog se pominje da bi mogao da napusti redove Partizana.

Ovaj momak rođen u Ljubljani je igrao za Olimpiju, Radomlje, Alumunij i Osijek, pre nego što je otišao na Kipar. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()