Zvanično: Zvezda vratila Nemanju Radonjića

Delije, radujte se

03.09.2024. 20:37
  • Podeli:
Nemanja Radonjić-650979173d2a5.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP/Tanjug

Fudbalski klub Crvena zvezda u svoje redove je nakon šest godina vratila jednog od najboljih srpskih krilnih igrača Nemanju Radonjića.

On je sa crveno-belim potpisao ugovor na tri sezone, dok je u prvom mandatu u dresu kluba sa Marakane proveo tek godinu dana.

Nakon odlaska iz Zvezde igrao je za nekoliko timova, uglavnom na pozajmicama, pa je tako nosio dres Marselja, Herte, Benfike, Torina, ali i Majorke.

Radonjić će u Zvezdi pokrivati krilnu poziciju, što je igrao i u nacionalnom timu, gde je odigrao 44 utakmice i postigao pet golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()