Zvezda demantuje dugovanja Baharu: Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca

Ne razumem zašto u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu, kaže predsednik kluba Svetozar Mijailović

30.01.2024. 10:45
  • Podeli:
svetozar mijailović fk crvena zvezda-1667398898792.webp Foto: FK Crvena zvezda

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da crveno-beli ne duguju izraelskom treneru Baraku Baharu ni jedan evro.

Mijailović je reagovao na pisanje pojedinih medija, koji su objavili da je "doskorašnji trener prvog tima predao tužbu FIFA protiv Crvene zvezde".

"Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni jedan evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni - klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok taj trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kada smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu", rekao je Mijailović.

Crvena zvezda je u decembru prošle godine sporazumno raskinula ugovor sa Baharom.

"Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence, koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja", istakao je predsednik Crvene zvezde.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()