Zvezda i Vojvodina ubedljivim pobedama obezbedili četvrtfinale Kupa Srbije

Do sada plasman u četvrtfinale obezbedili su i Čukarički, Voždovac, Radnički iz Kragujevca, OFK Vršac i Novi Pazar

06.12.2023. 20:12
  • Podeli:
fk crvena zvezda-6522d12750dde.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su na domaćem terenu pobedili ekipu Radničkog iz Niša sa 5:0 (5:0).

Golove za "crveno-bele" postigli su Nikola Knežević u 12. minutu, Aleksandar Katai u 19, Šerif Endijaj u 20, Vladimir Lučić u 27. i Žan Filip Kraso u 38. minutu iz penala.

I fudbaleri Vojvodine su obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas savladali ekipu Mladost GAT rezultatom 3:0 (2:0) na gostujućem terenu.

Precizni za pobednički tim bili su Vladimir Miletić u 40. minutu, Dejan Zukić u 43. minutu i Stefan Vukić u 83. minutu.

Do sada plasman u četvrtfinale obezbedili su i Čukarički, Voždovac, Radnički iz Kragujevca, OFK Vršac i Novi Pazar.  

Poslednji meč osmine finala Kupa Srbije biće odigran sutra od 16 sati, a ekipa Partizana će na svom terenu dočekati Grafičar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()