Zvezda ima novog rekordera: Duarte brži od Kasalice za 21 sekundu

On je u Crvenu zvezdu stigao iz portugalskog Farensea

21.07.2024. 08:45
  • Podeli:
duarte fk crvena zvezda-669cab6c52d3b.webp Foto: FK Crvena zvezda

Novi igrač Crvene zvezde Bruno Duarte je postavio novi klupski rekord kluba po brzini gola na debiju.  On je zatresao mrežu posle svega 52 sekunde na terenu.

Naime, Brazilac je oborio rekord Filipa Kasalice iz 2012. godine, kad se Užičanin na utakmici protiv Smedereva posle samo 73 sekunde upisao u listu strelaca.

Duarte je do pogotka stigao posle ulaska umesto dvostrukog strelca Šerifa Endiaja. 

Hvang je snažno šutirao sa desne strane, a opasnost je samo na kratko otklonio golman Jovanović, zatim je Brazilac zakucao loptu u mrežu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()