Zvezda ima podršku u Bernu: Delije zakazale okupljanje na Kornhausplacu

Bajkoviti grad biće ovog utorka pun Zvezdinih navijača iz svih krajeva Evrope

28.11.2023. 08:33
  • Podeli:
Tan2023-10-2523122095_6 delije zvezda navijači AP PhotoMatthias Schrader-6539f8b514d66.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Hoće li se u Bernu ponoviti utakmica iz 2019. kada je Crvena zvezda protiv Jang Bojsa ostvarila svoj cilj uz gromoglasnu podršku svojih navijača sa tribina? I danas, kao i tog avgusta pre četiri godine, put Švajcarske su krenuli mnogi iz cele Evrope, sa kartama ili bez njih, a prema procenama tamošnje policije na stadion će moći da uđe oko 2.000 Delija.

Skup crveno-belih navijača zakazano je za 17 časova, u centru bajkovitog grada, na Kornhausplacu. Odatle će se do stadiona ići peške, u koloni, odnosno u takozvanom korteu.

Poznato je da je švajcarska policija vrlo spremna svaki put za utakmice visokog rizika. 

Utakmica 5. kola G grupe Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se od 21 sat, a ulog je veliki za obe ekipe. Pobednik dobija šansu da prezimi na evropskoj sceni i da nastavi sa igrama u Ligi Evrope.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()