Zvezda "mami" Delije na Marakanu: Ko dođe na meč protiv Radničkog, moći će da kupi kartu za Barselonu

Crveno-beli će 6. novembra dočekati Katalonce u četvrtom kolu Lige šampiona

12.10.2024. 11:33
  • Podeli:
fk crvena zvezda, navijači crvene zvezde, delije, marakana, stadion rajko mitić - 25 maj 2024 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-668afaa1be6f7.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će samo navijači koji budu kupili kartu za utakmicu protiv Radničkog iz Niša i vlasnici sezonskih ulaznica imati priliku da kupe do dve pojedinačne karte za meč protiv Barselone u Ligi šampiona. Crveno-beli će, inače, 18. oktobra od 16 časova igrati protiv Radničkog iz Niša u 12. kolu Superlige Srbije.

"Zvezda je odlučila da nagradi one koji budu bodrili naše igrače na tom meču, pa će navijači koji kupe kartu za duel protiv Radničkog, kao i vlasnici sezonskih ulaznica, moći da kupe do dve pojedinačne ulaznice za meč protiv Barselone, samo tada i u tom terminu. Pre i posle toga će biti u prodaji samo paketi za sva tri preostala meča u Ligi šampiona", navodi se u saopštenju.

Crveno-beli su dodali da će se ulaznice za meč protiv Barselone prodavati na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" nakon završetka meča protiv Radničkog, pa sve do 20.00 časova.

Zvezda će 6. novembra dočekati Barselonu u četvrtom kolu Lige šampiona.

Ulaznica za severnu tribinu na meču protiv Radničkog košta 400 dinara, a za istočnu 500. Cena karte za zapad iznosi 700 dinara, a za tribinu "Siniša Mihajlović" 1.400.

Cene ulaznica za meč protiv Barselone: sever i jug - 3.500 dinara, istok - 6.000, zapad - 7.000. Paketi karata za Ligu šampiona koštaju: ‍sever i jug - 7.000 dinara, istok - 12.000 dinara, zapad - 15.000 dinara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()