Oglasio se Terzić o oborenom rekordu crveno-belih: Izgrađen kult Marakane

Zvezda je sada ukupno 122 meča zaredom neporažena na Marakani

09.12.2023. 21:58
  • Podeli:
Zvezdan Terzić-64749e961aea9.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

"Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju  izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion", rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić nakon pobede protiv Mladosti iz Lučana (3:1) i svetskog rekorda po broju utakmica na domaćem terenu u prvenstvu bez poraza.

Zvezda je sada ukupno 122 meča zaredom neporažena na Marakani i nadmašila je slavni Real Madrid.

"Svesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima. Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas", poručio je Terzić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()