Zvezda oslabljena ide na megdan Bragi

Tim Dejana Stankovića na najvažniju utakmicu sezone ide bez jednog, ključnog, igrača.

07.12.2021. 11:45
  • Podeli:
Seku Sanogo FK Crvena zvezda.jpg Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su za najvažniju utakmicu dosadašnjeg dela sezone iako na gostovanje Bragi idu bez jednog, planiranog, igrača. Seku Sanogo neće biti u timu Dejana Stankovića na meču 6. kola Lige Evrope. 

Vezista sa Obale Slonovače nije dovoljno oporavljen od povrede, uprkos željama i naporima klubskih lekara da ga osposobe. Sanogo je posle prvobitne povrede propustio utakmice domaćeg prvenstva protiv Inđije i Mladosti. 

Vratio se na teren protiv Ludogoreca, ali tih 10 minuta igra pod punim tempom pokazali su da nije potpuno spreman. 

Za njega je jesenji deo sezone sasvim sigurno završen jer su najave da ga neće rizikovati ni za mečeve protiv TSC i Radnika. 

Podsetimo koliko je utakmica u Bragi važna za Crvenu zvezdu. Ekipa iz Beograda je trenutno prvoplasirana u grupi. Pobeda u Portugalu je vodi u osminu finala sa liderske pozicije. 

Remi joj nudi istu poziciju samo ukoliko Midtjiland ne slavi u Bugarskoj protiv Ludogoreca, a ako se to ne desi a crveno-beli odigraju nerešeno u gostima dalje idu kao drugoplasirani. 

Eventualni pad na treće mesto Zvezdu seli u Ligu konferencije. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()