Zvezda pušta novi kontingent ulaznica za Mančester siti: Sever zove Delije na poslednji meč Lige šampiona

Igrači očekuju pomoć i podršku sa tribina

11.12.2023. 16:08
  • Podeli:
Tan2023-10-2523122095_6 delije zvezda navijači AP PhotoMatthias Schrader-6539f8b514d66.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Crvena zvezda objavljuje informaciju za navijače da je u prodaju pušten kontingent karata za severnu tribinu protiv Mančester sitija, a meč je zakazan za sredu od 18.45 časova.

"Crvena zvezda obaveštava sve navijače da je na blagajnama stadiona “Rajko Mitić”, dostupan rezervisan kontingent ulaznica za severnu tribinu i duel protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona. Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za utakmicu šestog kola grupne faze najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, koju će izabranici Baraka Bahara odigrati protiv engleskog predstavnika na Marakani, pustio u prodaju još jedan kontingent ulaznica", piše u objavi crveno-belih.

"Karte će svim navijačima biti dostupne u ponedeljak i utorak, odnosno 11. i 12. decembra od 10.00 do 17.00 časova na šalterima stadiona “Rajko Mitić”, dok će prodaja na dan susreta zavisiti od raspoloživosti ulaznica, o čemu će svi zainteresovani biti naknadno obavešteni. Rezervisan kontingent karata je isključivo namenjen za severnu tribinu, a cena jedne ulaznice je 3500 dinara", poručili su crveno-beli.

Utakmica nema takmičarskog značaja, budući da su Englezi obezbedili prvo mesto, a Zvezda ostaje poslednja na tabeli grupe G.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()