Zvezda zainteresovana za napadača Čukaričkog: Crveno-beli našli zamenu za Endiajea?

Klub iz Ljutice Bogdana i dalje radi na jačanju kadra

27.08.2024. 19:00
  • Podeli:
vinisijus melo-66cdce03230ec.webp Foto: FK Čukarički

Crvena zvezda igra odlučujući meč za plasman u Ligu šampiona, a uprava kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Naime, crveno-beli su zainteresovani da u svoje redove dovedu napadača Čukaričkog Vinisijusa Mela.

Pomenuti napadač je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u timu sa Banovog brda, a u Čukarički je došao iz Šarlota. Posebno se istakao pred početak plej-ofa prošle sezone, kada je na 14 utakmica postigao šest golova i imao jednu asistenciju.

Ove sezone je na pet mečeva postigao tri pogotka. Pored Mela, Čukarički u napadu ima Mihajla Cvetkovića koji je takođe želja Zvezde, te Slobodana Tedića i Milana Pavkova.

Melo, za koga postoji i interesovanje dva ruska kluba, bi na "Marakani" trebalo da zameni Šerifa Endiajea koji je na izlaznim vratima kluba iz Ljutice Bogdana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()