Zvezda započela svoj meč sezone: Crveno-beli na punoj Marakani protiv Bodo Glimta jure Ligu šampiona

U prvom meču odigranom prošle nedelje u Norveškoj bilo je 2:1 za Norvežane

28.08.2024. 21:01
  • Podeli:
Atmosfera pred početak plej-ofa za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bodo Glimta, 28 avg 2024 - foto UNA-66cf734e3922b.webp Foto: UNA

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su u 21 čas odlučujuću bitku za plasman u Ligu šampiona - četa iz Ljutice Bogdana igra protiv Bodo Glimta, jureći minus od jednog gola iz Norveške.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević odredio je sastav za večerašnji revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta.

Za crveno-bele će igrati: Ilić, Mimović, Điga, Spajić, Seol, Elšnik, Hvang, Olajinka, Ivanić, Milson, Duarte.

Trener Bode Glimta Kjetil Knutsen odlučio se za sledeći sastav: Hajkin, Sjovold, Bjertuft, Gundersen, Bjerkan, Evjen, Berg, Brunstad Fet, Mata, Hog, Hauge.

U prvom meču odigranom prošle nedelje u Norveškoj bilo je 2:1 za Bodo Glimt.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()