Zvezdin bek proslavio veliki jubilej: Rodić ubeležio 300 nastupa u crveno-belom dresu

Ukupno je postigao 13 golova za četu iz Ljutice Bogdana

10.02.2024. 18:59
  • Podeli:
Milan Rodić jubilej TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ-65c7b4a96d395.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić je na utakmici protiv Voždovca u okviru 20. kola Superlige Srbije zabeležio jubilarni 300. nastup u crveno-belom dresu.

Borbeni levi bek se na još jedan način upisao zlatnim slovima u bogatu istoriju Crvene zvezde. Simboličan dres sa brojem 300, Rodiću je uručio sportski direktor kluba - Mitar Mrkela.

Rodić je za Crvenu zvezdu debitovao 17. jula 2017. godine u meču sa Spartom iz Praga u kojem su crveno-beli slavili rezultatom 2:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Od tada momak rođen u Drvaru je bio nezamenljiv šraf Zvezdine ekipe i važan član u uspesima Zvezde. 

Navijači pamte i utakmicu protiv Jang Bojsa, kada je upravo Rodić učestvovao u akciji koju je u gol pretvorio Aleksa Vukanović i tako drugi put uzastopno odveo Zvezdu u Ligu šampiona

Igrao je  tri puta u najelitnijem evropskom fudbalskom klupskom takmičenju, dok je u četiri navrata igrao u Ligi Evrope, gde je u tri sezone uspeo da izbori nokaut fazu ovog takmičenja.

U ukupno 300 odigranih utakmica, iskusni levi bek je u crveno-belom dresu postigao 13 golova, a uz to uspeo je i da osvoji šest titula prvaka države, kao i tri Kupa Srbije. 

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()