Zvezdina surova dominacija u derbiju: Partizan na Marakani bez gola tačno 1.780 dana

Crno-beli su poslednji put zatresli mrežu rivala 25. aprila 2019.

08.03.2024. 12:42
  • Podeli:
zvezda i partizan Bane T. StojanovicATAImages-65eae1528c268.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbalere Partizana u subotu 9. marta očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde u okviru 24. kola Superlige Srbije, a crno-beli će pokušati da postignu gol i na taj način sruše negativni rekord koji traje tačno 1.780 dana.

Poslednji put je Partizan na stadionu "Rajko Mitić" postigao gol u 160. večitom derbiju.

Bilo je to 25. aprila 2019. godine, kada je Crvena zvezda slavila rezultatom 2:1.

Pogađali su El Fardu Ben i Aleksa Vukanović za Crvenu zvezdu, dok je gol za Partizan na stadionu "Rajko Mitić" postigao Rikardo Gomeš iz penala.

Od te utakmice i pogotka Gomeša, na najvećem stadionu u Srbiji odigrano je pet derbija.

Dva su završena bez golova, dok je na tri slavila Zvezda.

U prethodnih pet godina Crvenu zvezdu su vodili Dejan Stanković i Miloš Milojević i u periodu dok su bili na klupi crveno-belih, nisu primili gol od Partizana na "Marakani".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()