Zvezdina zvezda ne želi u Zvezdu: Stojković zna gde mu je život

Majstore, sećaš se ovog, onog, kaže Piksi

05.12.2023. 14:05
  • Podeli:
Dragan Stojković-1664055558706.webp Foto: Miloš Milivojević / Tanjug

Slektor Srbije Dragan Stojković je otvorio dušu u razgovoru za "Sportski žurnal". Govorio je Piksi o tvrdnjama Nemanje Vidića da je "stručni štab sa Stojkovićem na čelu, za dve godine u reprezentaciji, dobio od FSS 16 miliona evra", ali je odgovarao i na druga pitanja. 

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Zvezdina zvezda, kasnije i predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, nije više miljenik severne tribine, odnosno navijača beogradskog tima. Čak je dolazio i u sukobe sa Delijama, ali novinara je zanimalo da li bi Stojković voleo da bude trener Crvene zvezde?

"Nikad. Bio sam već jednom, znam kako je. Šta ima da se vraćam. Ovo je moj život. Biću srećan kad odem u penziju. Igrači mogu da mi odaju počast. Majstore, sećaš se ovog, onog", rekao je bez zadrške Dragan Stojković Piksi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()