Zvezdino dete lije suze pred put u Englesku: Kosta Nedeljković spreman da krene put Premijer lige

Emotivni kadrovi sa ispraćaja srpskog fudbalera

30.06.2024. 21:12
  • Podeli:
Tan2023-12-1319252034_9 kosta nedeljković AP PhotoDarko Vojinovic-65a9469c0439f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

Kosta Nedeljković, momak ponikao u mlađim selekcijama kluba sa Marakane zimus je prešao u Aston Vilu, ali je tom prilikom dogovoreno da sezonu provede na pozajmici u Zvezdi, nakon čega će uslediti odlazak u Birmingem. 

A za to je po svemu sudeći došlo vreme, jer je na svom Instagram storiju podelio nekoliko emotivnih kadrova sa ispraćaja koji je upriličio povodom odlaska iz svoje zemlje.

Na jednom od videa moglo se videti i kako mlađani Nedeljković lije suze, što je i očekivano, kada se neko tako mlad sprema na tako dalek put.

Podsećamo, mladi defanzivac se povodom odlaska oglasio i na društvenoj mreži Instagram.

“Odakle početi… Devet najlepših godina u voljenom klubu. Hvala ti Zvezdo na svemu, na svakom treningu, na svakoj utakmici. Zahvalio bih se svim ljudima iz Crvene zvezde, upravi kluba, svim trenerima, fizioterapeutima, ekonomima, kuvaricama i čistačicama. Vi ste me učinili dobrim fudbalerom, a još boljim čovekom. Trudio sam se, i znam da sam uvek davao celog sebe na terenu. Veliko hvala najboljim navijačima na svetu, što ste uvek bili tu uz nas i davali nam vetar u leđa i kada nije išlo, čast i privilegija je imati takve navijače. Još jednom hvala svima što ste uvek bili tu uz mene i moju porodicu. Od malih nogu moj si san… Do nekog sledećeg viđenja…”, napisao je Nedeljković.

Osamnaestogodišnji desni bek je dobrim igrama tokom letnjih priprema skrenuo pažnju na sebe, da bi kasnije uspeo da upiše i debitantski nastup, zatim da odigrana nekoliko utakmica u Superligi i u Ligi šampiona kojima je izborio transfer u engleski klub. U prolećnom delu je imao problem sa povredom te odlazi sa Marakane sa 19 utakmica u svim takmičenjima.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()