Zvonimir Boban napustio UEFA: Razlog leži u Čeferinu

Kraj saradnje zbog pogubne ideje

25.01.2024. 11:19
  • Podeli:
zvonimir boban-Miranda Cikotic_PIXSELL   -1666179554241.webp Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nekadašnji hrvatski fudbaler Zvonimir Boban napustio je funkciju direktora u Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) zbog neslaganja sa predsednikom Aleksandrom Čeferinom.

Iz Niona su potvrdili razlaz sa Bobanom i poželeli mu sve najblolje u nastavku karijere.

Nekadašnji hrvatski fudbaler je u saopštenju istakao da je došlo do neslaganja po pitanju novog mandata za Čeferina.

"Razgovarao sam s predsednikom o problemu koji se dogodio tokom poslednjeg sastanka Izvršnog odbora UEFA u Hamburgu. Reč je o predlogu vezanom za izmenu statuta UEFA kako bi se Čeferinu, na sledećem kongresu 8. februara u Parizu, omogućila nova kandidatura nakon ovog mandata, koji je trebalo da mu bude poslednji. Nakon što je izrazio moju najveću zabrinutost i moje potpuno neslaganje s načinom i samim predlogom, predsednik mi je odgovorio da za njega ne postoji nikakav pravni ni moralno-etički problem i da će bez ikakve sumnje nastaviti s tom, po mom mišljenju, pogubnom idejom", istakao je Boban.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()