Jedna objava pokazuje kako je bilo u timu Srbije u Pertu: Dejana podelila i hit sliku Đokovića

Lepo iskustvo za sve naše tenisere i teniserke na Junajted kupu

04.01.2024. 17:49
  • Podeli:
dejana radanović, nikola ćaćić - junajted kup, pert - 3 jan 2024 - profimedia-659569ebd40da.webp Foto: Profimedia

Pobedila je Srbija ekipu Kine, uspela je isto i sa Češkom, ali je u četvrtfinalu zaustavljena od selekcije Australije.

Novak Đoković ima problema sa zglobom i poražen je od Aleksa de Minora, dok je Dejana Radanović dobila šansu u dublu sa Nikolom Ćaćićem u porazu od Ebdena i Hanterove.

Dotle je okršaj već bio rešen porazima Đokovića od De Minora i Natalije Stevanović od Ajle Tomljanović u singlu, ali je sveukupno iskustvo ostalo dobro.

Dejana je o tome pričala nakon što se sve završilo i nakon što je ekipa u Pertu zajedno na terenu proslavila i Novu godinu.

"Kakva nedelja i kakvo iskustvo! Tim Srbija. P.S. Poslednja fotografija je svetski broj 1 koji se stresira dok se ja pored njega neobavezno smejem", prokomentarisala je Radanovićeva.

Dejana je u poslednjih nekoliko godina imala problema sa povredama i zdravljem, ali se već neko vreme vraća na pobednički put preko manjih turnira.

Tim Srbije u Pertu činili su Novak Đoković, Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Natalija Stevanović, Olga Danilović i Dejana Radanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()