Još jedna lepa vest za crnogorskog fudbalera: Stefan Savić postaje otac

Na redu je krunisanje ljubavi

04.01.2024. 18:50
  • Podeli:
Stefan Savić-63bebb41b6838.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Stefan Savić i njegova partnerka Nikolija Pešić uskoro će postati roditelji.

Ves o tome objavili su na svim društvenim mrežama i to uoči Nove godine. Igrač "Atletika" je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom na Instagramu, a pažnju je privukao Nikolijin trudnički stomačić.

Foto: Instagram/Printscreen/nikolijapesic

Podsetimo, Stefan i Nikolija su više od dve godine u ljubavnoj vezi, a njihova verdiba dogodila se krajem maja prošle godine i to u Parizu.

Sudeći prema datim informacijama, zaljubljeni golupčići će svoju ljubav da krunišu prinovom.

Lepe vesti se za fudbalera Atletiko Madrida samo nižu, obzirom na to da je Savić proglašen za najboljeg crnogorskog igrača u 2023. godine, saopštio je FSCG nedavno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()