Jugović: Zvezdina titula iz Barija se previše romansira

Ako je planski bilo da se proda Dragan Stojković Piksi da bi se iduće sezone osvojio Kup šampiona, onda je neko ko je to odlučio očito bio genijalac

07.04.2023. 21:03
  • Podeli:
Vladimir Jugović (Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL) Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
Vladimir Jugović (Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL)

Vladimir Jugović, član zlatne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine postala evropski i svetski šampion rekao je u intervjuu za hrvatski "Index" da se danas titula iz Barija "previše romansira".

"Znaš kako ja gledam na to? Kad se napravi jedan veliki rezultat, onda se čitava priča romansira. Čitav taj uspeh Zvezde danas se previše romansira. Po meni je u pitanju bio samo splet raznih okolnosti, mnogo više nego što je nešto bilo planirano i građeno. Ali, to je samo moje mišljenje", bio je iskren Jugović.

" Je li Prosinečki došao planski? Nije. Je li Belodedić stigao planski? Jesam li ja došao planski? Kod nas se takve stvari i takve priče predimenzioniraju i romantizuju pa neki ljudi često znaju sami sebi da pridaju mnogo više zasluga od onoga što je zapravo bilo. Iza svakog uspeha stoji neka priča, samo je razlika u tome ko tu priču priča i ko na kojoj istini insistira", pojašnjava Jugović.

"Zvezda je bila dobro organizovan klub i ako je planski bilo da se proda Dragan Stojković Piksi da bi se iduće sezone osvojio Kup šampiona, onda je neko ko je to odlučio očito bio genijalac", rekao je između ostalog Jugović u intervjuu za hrvatski portal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()