Arsen Venger: Završni mečevi SP počeće minutom ćutanja Mihi u čast

Proslavljeni trener, aktuelni funkcioner FIFA, na Mundijalu u Kataru ne zanemaruje odlazak Siniše Mihajlovića na večni počinak

17.12.2022. 15:02
  • Podeli:
Siniša MIhajlović_Profimedia-639dc160cbc25.webp Foto: Profimedia

Funkcioner FIFA i proslavljeni fudbalski trener Arsen Venger potvrdio je da će poslednje dve utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru početi minutom ćutanja u znak poštovanja i sećanja na preminulog srpskog fudbalera i trenera Sinišu Mihajlovića.

Miha je ostavio neizbrisiv trag u svetskom fudbalu. Bivši, sadašnji i budući akteri najvažnije sporedne stvari na svetu emotivnim porukama se opraštaju od proslavljenog igrača i stručnjaka, a na najvećoj svetskoj pozornici isto će uraditi i FIFA.

Pred današnji boj Hrvatska - Maroko, za treće mesto na Mundijalu i nedeljnu, finalnu, bitku Argentina - Francuska podsetićemo se Mihe, neustrašivog borca na terenu i van njega, ratnika koji je dobio prve dve runde protiv leukemije. Treću, nažalost, nije.

Venger je u Kataru govorio o tome koliko mu je teško zbog Sinišine smrti, a takođe je svoju tugu podelio i nekadašnji nemački golgeter Jirgen Klinsman.

Mihajlović je igrao samo na jednom svetskom prvenstvu i to u Francuskoj 1998. godine kada je dao i jedan gol u pobedi Jugoslavije nad Iranom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()