Azar: Moramo psihički da se oporavimo za Hrvatsku

Razočarani smo. Hteli smo da se već posle 2. kola kvalifikujemo u osminu finala, iskren je kapiten Belgije

28.11.2022. 07:30
  • Podeli:
eden hazard_reuters-1669572419958.webp Foto: Reuters

I Belgija, jedan od pretendenata, iz senke, na titulu doživela je iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru. Kapiten fudbalske reprezentacije Belgije Eden Azar izjavio je da je njegovom timu potrebno da se mentalno oporavi posle poraza od Maroka rezultatom 2:0 u meču 2. kola grupe F.

Belgija, koja je pre četiri godine na SP u Rusiji bila četvrta, bila je favorit protiv Maroka, ali je afrička selekcija boljom igrom zasluženo stigla do pobede.

"Razočarani smo. Hteli smo da se već posle 2. kola kvalifikujemo u osminu finala Mundijala, ali smo naišli na veoma dobar tim iz Maroka. Moraćemo da se psihički oporavimo, odmorimo i daćemo sve od sebe u narednom meču protiv Hrvatske", rekao je Azar posle meča.

Maroko posle dva kola u grupi F ima četiri boda, a Belgija tri. Belgija će u poslednjem meču u grupi za četiri dana igrati protiv Hrvatske, koja je savladala Kandu i stigla na vrh tabele.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()