Bukari ceni Ronalda: Vaspitanje mi ne dozvoljava da se podsmevam i provociram

Nisam provocirao Ronalda, savladale su me emocije kad sam dao gol za svoju zemlju na svom debiju, rekao je igrač Gane

25.11.2022. 11:12
  • Podeli:
Ronaldo protiv Gane-1669371137347.webp Foto: AP Photo/Ariel Sćalit/Tanjug

Fudbaler Gane Osman Bukari svoj debi na Svetskom prvenstvu imao je na utakmici protiv Portugala i na tom meču se upisao među strelce. Dao je gol ekipi svog idola Kristijana Ronalda, a potom je "optužen" da se proslavom svog prvenca rugao moćnom napadaču Portugala.

Igrač Crvene zvezde se toliko razočarao zbog optužbi da se pravdao na društvenim mrežama. 

"Primetio sam da je moja proslava gola izazvala mnogo komentara koji su tvrdili da nisam imao poštovanja prema Kristijanu Ronaldu, što nije tačno. Savladale su me emocije u trenutku u kojem sam postigao gol za svoju zemlju na svom debiju na Svetskom prvenstvu. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da ne ukažem poštovanje starijima, a kamoli svom idolu. Hvala na podršci, a mi se koncentrišemo na sledećoj utakmici“, napisao je fudbaler Gane na svom Tviter profilu.

Gana je izgubila utakmicu od Portugala (3:2), a svoju sledeću utakmicu na Mundijalu igra 28. novembra protiv Južne Koreje.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()