Ćiro Blažević o SP u Kataru: Priželjkujem samo da se nikad ne sretnu Srbija i Hrvatska

Trener svih trenera smatra da ekipa Dragana Stojkovića Piksija može daleko dogurati

18.11.2022. 11:04
  • Podeli:
Miroslav Ćiro Blažević foto Pixell Foto Boris ScitarVecernji listPIXSELL.jpg Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević veruje da bi fudbalska reprezentacija Srbije mogla da bude hit Svetskog prvenstva u Kataru.

"Trener svih trenera" izjavio je da bi Srbija mogla da ponovi uspeh Hrvatske iz Rusije i da ode do finala.

Posebno se obratio selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

"Piksi, ako ne budeš tako uspešan, onda nisi takav trener kao što ja mislim da jesi. Ti imaš takav koncentrat talenta da im sad možeš reći: 'Idemo do finala.' Pa onda kom obojci, kom opanci. Piksiju sam stavio jednu hipoteku koja je logična jer koncentrat talenta koji on poseduje u svom timu ima pravo na najveće ambicije", rekao je Blažević za Sputnjik.rs.

Ćiro, koji je Hrvatsku 1998. godine odveo do trećeg mesta, smatra i da bi Modrić i društvo mogli da imaju veliko takmičenje.

"Hrvatska je zamka za sve. I ja se nadam da će ponovo igrati značajnu ulogu i samo priželjkujem da se nikad ne sretnu Srbija i Hrvatska".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()