Đuričić: Svi jedva čekamo da izađemo na teren

Moji najbliži kad su me ispratili, poželeli su da se vidimo što kasnije, a to znači da ostanemo što duže u Kataru, rekao je Nemanja Gudelj

22.11.2022. 16:36
  • Podeli:
Filip Đuričić i Nemanja Gudelj-1669130940483.webp Foto: FSS

Dva dana pred prvi meč Srbije na Svetskom prvenstvu, pred utakmicu sa Brazilom (24. novembar – 20,00), raspoloženi su bili Filip Đuričić i Nemanja Gudelj.

Pojavili su se reprezentativci Srbije pred novinarima u Dohi i očekivano je bilo da će ih svi pitati o utakmici u kojoj je Saudijska Arabija pobedila favorizovanu Argentinu i to na stadionu na kom će Orlovi igrati protiv Karaoka.

"Poraz Argentine od Saudijske Arabije? Pa vidite, ta utakmica je pokazala koliko je fudbal lepa igra, da su uvek moguća iznenađenja. Sve to nam govori da protiv Brazila  treba da igramo hrabro pa šta bude biće. Iskreno, svi jedva čekamo da izađemo na teren, svi smo sanjali jedan ovakav meč sa Brazilom. Da li će neko igrati minut, trideset ili ceo meč, važno je da svako da svoj maksimum. Ovo prvenstvo je san svakog igrača, kruna karijere za nas koji smo ovde. Imamo veru u sebe, sve poštujemo, ali gledamo sebe. Cilj nam je da izborimo plasman u osminu finala i idemo meč po meč. Prvi je Brazil. Znamo šta želimo, znamo koliko možemo", rekao je Filip Đuričić.

Nije tajna da je Brazil za mnoge favorit broj 1 na šampionatu u Kataru. I oni ne kriju da za njih Prvenstvo sveta u Kataru počinje od osmine finala.

"To je njihovo pravo da razmišljaju na takav način. Mi idemo od meča do meča, razmišljamo samo o nama, a nama je cilj da prođemo grupu. Imamo veru u sebe, imamo odličnu atmosferu, gledamo sebe i znamo šta želimo", rekao je Nemanja Gudelj koji je igrao 2014. protiv Brazila, pred SP u njihovoj zemlji. "Svi smo spremni i jedva čekamo da počne meč. Moji najbliži kad su me ispratili, poželeli su da se vidimo što kasnije, a to znači da ostanemo što duže u Kataru".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()