I Veghors ima nešto da kaže: Ni Mesi nije pokazao poštovanje

Čarke i tenzije sa utakmice Argentina - Holandija prenete su u hodnik stadiona, odnosno mix zonu

10.12.2022. 14:37
  • Podeli:
Vutu Holandija-63948b7294049.webp Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan/Tanjug

Argentina je savladala Holandiju, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva, juri titulu i uz sve to pravi problem, diže tenziju i ulazi u sukobe sa igračima i selektorom poraženog tima. Dok Lionel Mesi kritikuje trenera Luja van Gala, žali se na kriterijum suđenja i dobacuje dvostrukom srelcu Lala Vutu Veghorstu bez poštovanja, Holanđani prihvataju poraz i ne dozvoljavaju da se ne čuje i njihova strana priče.

Naime, čarke i tenzije sa utakmice prenete su u hodnik stadiona, odnosno mix zonu (prostor kroz koji prolaze svi do svlačionica). Vut Veghors, momak koji je sa klupe ušao u meč i za kratko vreme sa dva gola istopio prednost Gaučosa na 2:2, upitan je na izlasku sa stadiona šta je pričao sa igračima Argentine? 

"Hteo sam da se rukujem sa Mesijem posle utakmice, mnogo ga poštujem kao fudbalera, ali on mi je odbacio ruku u stranu i nije hteo da priča sa mnom. Moj španski nije baš dobar, ali rekao mi je reči nepoštovanja i to me razočaralo, zaista sam razočaran", rekao je Veghors.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()