Kolo Muani postigao gol i ušao u istoriju Mundijala

Fudbaler Ajntrahta je u sastav reprezentacije Francuske stigao kao zamena

15.12.2022. 08:29
  • Podeli:
Kolo Muani-639aca64a741f.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Randal Kolo Muani ne zna šta ga je snašlo. Fudbaler Ajntrahta je u sastav reprezentacije Francuske stigao kao zamena za povređenog Kristofera Nkukua. Svoju prvu šansu na Svetskom prvenstvu dobio je u 78. minutu polufinala sa Marokom, kada je zamenio Usmana Dembelea. Potom je u roku od 44 sekunde dao gol, prvi u dresu nacionalnog tima, i postao treći igrač po brzini pogotka po ulasku sa klupe.

Prvo mesto na listi najbrže datih golova je Urugvajac Ričard Morales, koji je mrežu zatresao u roku od 16 sekundi 2002 godine. Drugi je Danac Ebe Sand, na Mundijalu 1998., kada je dao gol za 26 sekundi provedenih na terenu. 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()