Konačna odluka: Mane ne može da igra na Svetskom prvenstvu

Glavna uzdanica Senegala, igrač Bajern Minhena, ne samo da nije u stanju da igra ovih dana nego mora i na duže bolovanje

17.11.2022. 22:47
  • Podeli:
Sadio_Mane_foto_Twitter-1667987938075.webp Foto: Twitter

Najbolji fudbaler Senegala Sadio Mane definitivno neće igrati na Mundijalu u Kataru, saopšteno je iz nacionalnog saveza te zemlje.

Kako se navodi, uprkos tome što se napadač Bajerna iz Minhena našao na spisku selektora Rigobera Songa, procena lekara je da ne postoji šansa da se igrač oporavi na vreme. Čak je procena da će Mane morati na operaciju kolena, a u Minhenu, odnosno Augsburgu, se nalazi najpoznatiji lekarski tim za ovu vrstu povreda koja, između ostalog, vodi brigu i o fudbalerima Bajerna.

Mane je povredio koleno na utakmici Bundeslige između Bajerna i Verdera.

Senegal je na Mundijalu u grupi A sa Holandijom, Katarom i Ekvadorom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()