Lukić i Pavlović: Poraz ništa nije poremetio

Još šest bodova je u igri, imamo dovoljno vremena da analiziramo i ispravimo greške, smatraju dvojica reprezentativaca Srbije

25.11.2022. 20:14
  • Podeli:
Saša Lukić Strahinja Pavlović-1669403679493.webp Foto: FSS

Srbija je na premijeri Svetskog prvenstva poražena od Brazila (2:0) i za osminu finala boriće se u naredna dva meča protiv Kameruna i Švajcarske. Posle prospavane noći i teške utakmice, sa ekipom koja je demonstrirala sav svoj kvalitet na prvom nastupu, tim Dragana Stojkovića Piksija se "sabrala" emotivno, svesna šta joj je činiti. 

Niko nije zadovoljan onim što su pokazali protiv Karaoka. Osvrnuli su se još jednom Saša Lukić i Strahinja Pavlović, a potom pogled vratili na sadašnjost i pripreme za naredne dane. 

"Prvo poluvreme bilo je dobro, u drugom jednostavno to nismo bili mi. Sad je potrebno sve da zaboravimo, svestan sam da je moglo i trebalo da bude bolje, ali sada je najvažniji Kamerun. Poraz ništa nije poremetio, svi smo pozitivni i razmišljamo samo o Kamerunu. To je kao finale za nas i bićemo na nivou na koji ste navikli u poslednjih godinu i po", izjavio je Lukić na konferenciji za medije u Dohi.

 O duelima sa Nejmarom igrač Torina je rekao: 

"Za mene je to bio izazov, moraš da budeš koncentrisan sve vreme. Ponavljam, prvo poluvreme smo dobro odradili i tim i ja, ali drugo moramo mnogo bolje. Brazil treba da arhiviramo i da se okrenemo Kamerunu“.

Pavlović se zahvalio navijačima koji su došli da ih podrže u Dohu i dodao da su ih dobro čuli svih 90 minuta.

"Još šest bodova je u igri, imamo dovoljno vremena da analiziramo i ispravimo greške. Samo pozitivna energija, dve utakmice, idemo na dve pobede i da prođemo grupu. Imamo zajednički cilj i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo", istakao je Pavlović.

Lukić se takođe zahvalio navijačima na podršci i rekao da ekipa nema dodatni pritisak jer i da su pobedili Brazil cilj bi bila pobeda protiv Kameruna.

"Moramo da gledamo napred, Brazil je ostao iza nas. Videli smo ekipu koja ima neverovatan potencijal, sjajni su u tranziciji, ali naš fokus u potpunosti sada mora da bude na Kamerunu", istakao je Lukić.

Pavlović je, na pitanje o tome zašto Srbija nije bila hrabra kao što je najavljivano i šta je tačno bio problem, rekao

"Jači ulasci u duele. Svesni smo svega, znamo šta moramo da radimo. Nismo bili na našem nivou, ali vratićemo se", rekao je mladi defanzivac.

Srbija protiv Kameruna igra u ponedeljak od 11 sati po srpskom vremenu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()