Mbapeovo izvinjenje navijaču zbog onesvešćivanja

Neverovatna scena pred utakmicu polufinala Francuska - Maroko

14.12.2022. 22:41
  • Podeli:
Kilijan Mbape sa navijacem-639a412e8b8d0.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Fudbaler Francuske Kilijan Mbape našao se u neverovatnoj situaciji pred početak utakmice polufinala Svetskog prvenstva u Kataru. Morao je napadač Trikolora do navijača, da se vidi da li je sve u redu posle njegovog nepočekivanog i nenamrenog gesta. 

Naime, Kilijan je tokom zagrejavanja pred meč dunuo loptu koja je, poput projektila, sletela u publiku gde je pogodila čoveka direktno u lice. Navijač Francuske se onesvestio, ljudi su ga dizali na noge, a francuski reprezentativac je dotrčao da vidi da li je sve u redu. 

Kako je sve izgledalo najbolje se vidi u videu sa društvenih mreža, ali kako je čoveku to javnost teško da će saznati. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()