Milenković: Greške su nas skupo koštale

Moramo da se sredimo za utakmicu za Švajcarskom, rekao je Marko Grujić posle meča sa Kamerunom

28.11.2022. 13:59
  • Podeli:
Nikola Milenković-1669640492824.webp Foto: AP Photo/Francisco Seco/Tanjug

Nikola Milenković izjavio je posle egala sa Kamerunom Srbija propustila veliki broj šansi u utakmici 2. kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srbija je odigrala 3:3 sa Kamerunom, posle čega su se Orlovi našli na poslednjem mestu na tabeli sa jednim bodom većom gol razlikom od ekipe iz Afrike.

"Ostaje veliki žal, pošto mislim da smo šansama koje smo imali zaslužili da pobedimo. Ali greške su nas skupo koštale. Ali moramo sada da pobedimo Švajcarsku u poslednjem kolu. Zavisi sve od nas", rekao je Milenković posle meča za RTS.

Srpski fudbaler Marko Grujić ponovio je da je naša selekcija želela da osvoji tri boda protiv Kameruna.

"Imali smo 3:1 i dve šanse. Imali smo šansu i na 3:3. Morali smo bolje da branimo kontre, oni izlaze sami dvaput pred golmana. Moramo da se sredimo za utakmicu za Švajcarskom. Nadamo se da će Brazil večeras da opravda ulogu favorita. Nadamo se da ćemo i mi da damo sve od sebe. Moramo da prihvatimo ovaj bod i da u narednoj uzmemo sva tri", izjavio je Grujić za RTS.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()