Orlovi odradili poslednji trening pred Kamerun

Utakmicu drugog kola grupe G Srbija će odigrati protiv Kameruna u ponedeljak od 11 časova

27.11.2022. 11:05
  • Podeli:
Filip Kostić trening katar fss-1669543314540.webp Foto: FSS

Reprezentaciju Srbije posle poraza od petostrukog svetskog prvaka Brazila (0:2) u prvom kolu grupe G Mondijala u Kataru očekuje susret sa Kamerunom.

Drugu utakmicu u Dohi Orlovi će odigrati u ponedeljak od 11 časova, a danas su odradili poslednji trening pred taj duel.

Srpski reprezentativci trenirali su po jakom suncu i na temperaturi od 32 stepena Celzijusa.

Selektor Dragan Stojković Piksi izveo je na teren fudbalere od 11.30 sati po lokalnom vremenu kako bi se, bar donekle, aklimatizovali na uslove koji ih čekaju sutra, kada meč počinje u 13 sati po lokalnom vremenu.

Prvih 15 minuta treninga bilo je otvoreno za medije, a na terenu su bili svi srpski reprezentativci, uključujući i Filipa Kostića, Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()